'Full Versiyon'a Bak : 307ye yay taktıracam uygun fiyatlı bi usta varmı?
finch_meister
07-05-2006, 13:26
arkadaşlar eibach ın 5cmlik yaylarını aldım..bunu aracıma taktıracam ama yay başına 20-25 ytl gibi bi fiyat sölediler yani yayı taktırmak için 80-100ytl istiyorlar..bildiğiniz uygun bir yer varsa önerilerinizi alabilirmiyim..mümkünse avcılara yakın olsun..
birde herhangibir otosanayide biyere taktırsam bir sorun olurmu yani bu iş profosyonellik isteyen bir işmi?yoksa gerekli alet edevat olması durumunda her ustanın yapabileceği birşeymi?
teşekkürler..
Maslak Oto sanayine gitmeni tavsiye ederim, çoğu kişi orayı tercih ediyor..
Tevfik R.
07-05-2006, 14:56
arkadaşlar eibach ın 5cmlik yaylarını aldım..bunu aracıma taktıracam ama yay başına 20-25 ytl gibi bi fiyat sölediler yani yayı taktırmak için 80-100ytl istiyorlar..bildiğiniz uygun bir yer varsa önerilerinizi alabilirmiyim..mümkünse avcılara yakın olsun..
birde herhangibir otosanayide biyere taktırsam bir sorun olurmu yani bu iş profosyonellik isteyen bir işmi?yoksa gerekli alet edevat olması durumunda her ustanın yapabileceği birşeymi?
teşekkürler..
parana kıy duzgun bi yerde taktır ses yapma ihtimali var duzgun takılmazsa
ahmet-c2
07-05-2006, 18:07
fiyat bana pahalı geldi açıkçası.
bir yetkili peugeot servisiyle konuşup taktırabilirsin.
Turbo Emir
07-05-2006, 18:12
fıyat banada aşırı pahalı geldı ama sen onu en ıyısı bı peugeot bayiine git onlar sna uygun bışeyler yapıcagına emınım bıde o kadar korkmana gerek yok her usta aletı edevadı olduğu zman onu takar
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.