PDA

'Full Versiyon'a Bak : alfacı dostlar bu durum sizdede mi böyle bir bakin bakalim ?!

wolkanku
07-05-2006, 20:46
selam dostlar;
2006 model alfa 156 aracimin teybinden şikayetçiyim çok cızırtı yapıyor..en güçlü çeken power fm bile arada bir cazirt cuzurt ses yapiyor...bu neden kaynaklanıyor olabilir ya da radyoda bir ayari kurcalamam mi gerekiyor?? yardimlarinizi bekliorm

wolkanku
08-05-2006, 09:52
ne kadar aktif bir grubuz biz ya...15 kişi bakıyor kimse cevap yazmiyor..utandiniz heralde beyler..

Alfanatic_FB
08-05-2006, 14:42
burda çok şey bildigini sanan elemanlar var yakında yazarlar bıseyler merak etme

Murat 156
08-05-2006, 15:22
burda çok şey bildigini sanan elemanlar var yakında yazarlar bıseyler merak etme
ahauhauah bu çok iyidi be :thumbsup: :hahaha: :hahaha:
Vallahi benimki orjinal olmadığı için bir yorum yapamıyorum.

AhmeT-D
08-05-2006, 16:37
antenine bi göz at derim volkan gevşeme falan olmuş olabilir..aklıma daha fazla bir şey gelmior cızırtı nedeni ile ilgili

wolkanku
08-05-2006, 21:09
tamam denicem

KSarp
09-05-2006, 20:48
xenon'dan olabilir, en azından benim öyle. Sonradan serviste takıldı xenonlar. Farları açınca cızırtı yapmaya başlıyor radyo. Aracım 156, xenonlar texon.

wolkanku
10-05-2006, 00:26
bilgi için çok saol dostum inceleyip durumu bildireceğim

wolkanku
10-05-2006, 00:27
bilgi için çok saol dostum inceleyip durumu bildireceğim

wolkanku
26-05-2006, 15:29
xenonlarla falan da alakasi olmadiğini anlamiş bulunuyorum..anten de gevşek deil..hala cızırtı var

OzguR 247
28-05-2006, 11:24
aradığın cevabı burada bulamayacaksın anlaşılan. Sen en iyisi servisine git brir göster..

wolkanku
28-05-2006, 23:06
aradığın cevabı burada bulamayacaksın anlaşılan. Sen en iyisi servisine git brir göster..

servis biraz uzak kardeşim maslakta benim servisim..o yüzden burda bi sorayim dedim..ha seni de tebrik etmek lazim çok yaratici bir fikir vermişsin gerçekten çok yardımcı oldn:applaus: ....

wolkanku
28-05-2006, 23:09
ya gözünüzü seweyim servise götür,teybini deiştir falan gibi "yaratici (!)" fikirler yazmayin..maksat mesaj yazmak olsun diye yazmayın yani...hani olmuştur da başina böyle bi sorun gelen olmuştur ve çok kolay bir çözümü vardir(radyonun ince ayari falan filan) onu paylaşmak ister belki diye bu topici açtim...gereksiz mesajlara hayiiir ! =)

Ozan ONURSAL
07-06-2006, 17:49
volkan benim 147 de cizirti yapiyordu cizirti icin bi ayar oldugunu zannetmiyorum fakat mesela cd calarken birden radyoya geciş olur bazen o radyonun TP ayarindan avrupada polis radyosu warmiş anonslarda direk radyoya mı ne geciyormus işte o ayarlara bak derim ilgisi warsa onla ilgilidir..

KSarp
07-06-2006, 19:22
radyoda ince ayar diyebileceğin sens ayarı var dx-lo, hangisindeyse senin teybin ötekini bi dene istersen ama pek bişey değişeceğini sanmıorum.

KSarp
07-06-2006, 19:30
radyoda ince ayar diyebileceğin sens ayarı var dx-lo, hangisindeyse senin teybin ötekini bi dene istersen ama pek bişey değişeceğini sanmıorum.

wolkanku
07-06-2006, 21:06
yok yaw hiç bişi deişmio walla..neyse artk cd yapip dinliorm

burak145
10-06-2006, 03:23
araban garantıde gotur servıse çözsünler sorununu bu kadar basıt çözemıyorlarsa yenısını verırler

wolkanku
10-06-2006, 10:14
araban garantıde gotur servıse çözsünler sorununu bu kadar basıt çözemıyorlarsa yenısını verırler

aslnda cidden haklsn da birmota gitmeye üşendim ya =)

burak145
10-06-2006, 13:04
aslnda cidden haklsn da birmota gitmeye üşendim ya =)

üşenıyorsan yapcak bısey yok cızırtıyı cekecen:) garantınız varr neyınu üşenıyorsunuz gıdın yaptırın kardesımm:)

oSm@N
10-06-2006, 18:41
istersen bi ara bizim servise gel baktıriğim arabaya kartala yakınsan
profilde msn adresim var eklersen konuşuruz

147FATİH
28-06-2006, 12:05
volkan bendede oluyordu bı msj da vardı sanırım. teyb cızırtı yapıordu TA gııb bısey le daha net frekans verdıren bı tus var. ona basıosun heralde olmadı bulusp gosterırım ben sana. ok olmadı evsana gıdelım ordan hallederız

wolkanku
28-06-2006, 12:33
yok o AF TA falan hepsini denedim de olmuyo hiç bişi...antenle oynadm azcik geçti gibi hissettim ama belki de psikolojik etki yapmştr =) servise gittim (kçkyali birmot) normal dediler teyp için...arada çekmediği ya da güçsüz çektiği yer olur dediler..bnde eywalla ddim..zaten teybi deiştrip alpine takicam yakin zamanda..dolayisyla çok dert deil..yine de saol fatih

147FATİH
28-06-2006, 12:47
tmmda bırmot alfadan anlamyor hıc alfaya gııdp te doblo bujısı takan serıvısten ne beklersın ?

OzguR 247
08-07-2006, 14:49
Volkan kardeş alfayı basit araba sanıp sitede arıza çözmeye falanmı çalışacağını sanıyorsun. Arabanı git sanayide kurcalat dur o daha ii olur. Al sana dihce bir fikir daha. Burdaki insanların fikilerinede saygılı olmasın ayrıca.

wolkanku
08-07-2006, 15:50
peki tamam da sana niye bu kadar dert oldu onu anlamadim..burda daha önce bu sorunu yaşayip da kolayca çözmüş olan bir arkadaş olabilir diye böyle bir topic açtim...hayir bi de yeni üye olmuşsun kime neyi anlatiosun anlamadim...daha önceki honda civic de sony s2200 teybim wardi..iyi çekmiyodu..gittim yeni anten aldim geçti...alfadada belki antenimde sorun vardir diye burda soriorm...yardimci olabilceğin bi konu diilse ve konuyla ilgili bilgin olmadan msg atacağina manasiz msglar ekleme topic e..hey allahim ya....

OzguR 247
09-07-2006, 12:25
Yeni üye olunca ukalılığın üst sınırları mı? zorluyor senin için. Neyse seninki dişi olsun. sensin

wolkanku
09-07-2006, 13:55
Yeni üye olunca ukalılığın üst sınırları mı? zorluyor senin için. Neyse seninki dişi olsun. sensin

ahahahahah bu ne demek yaw...yeni bi dil heralde =)....senin ki dişi olsun benimki erkek..zuhahah harbi çözemedim yani...eywalla kardeş sensin (cümlenin sonundaki sensin lafina itafen yazdim..heralde iyi günler falan demek senin dilinde )

OzguR 247
09-07-2006, 14:19
daha öğrenmediğin çok şey var neyse tartoışma yeri burası deil sen nasıl anladıysan öyle olsun

wolkanku
09-07-2006, 15:51
hadi noolur özgür sus ta uzamasin artik...senden tek rahatsiz olan ben deilim yani..başka topiclerdede başka insanlara rahatsizlik vermişsin...noolur uzatma...bi konuda bilgin yoksa da saçma sapan şahsi fikirlerini ortaya atma...araba benim kardeşim var mi ötesi..istediğim yerine dokunurm istediğim gibi sanayide oynarim..seni de dürtmemeli bu. . .ha dersen ki sanayide bildiğim şöyle bi usta var o zaman eywalla derim...ama bildiğin bi ..kim yokken bi de muhalefet mesajlariyla gelme..hadi iyi günler...sus nolur...tezkeren kolay gelir işalla

misafir824
10-07-2006, 17:56
veilside : 2sorum war 1 senin amacın ne 2 bu forumların amacı ne?

sonunda süpriz hediye falan yok kaybedersen yaşıcaksın merak etme,gereksiz yorumların,mesajların kadar muhimde değil ama sana tavisyem bu 2 soruyu biraz düşün bakalım en mantıklı cevabı bulabilcekmisin?? doğru cevabı bulcağını zaten sanmıyorum.

wolkanku
10-07-2006, 19:47
cancim boşwer konuyla ilgili topic devam eder..kimse böylelerini kaale almadi sürece onlar da yok olup gider...bi .kim bilmeden mantiksiz konuşmayan insanlar hep var olmuştur

OzguR 247
16-07-2006, 12:31
Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan ve herşeyi çok iyi bilen wolkan kardeş ben bu olayı seninle münakaşa ederek fazla uzatamayacağım. Benim sana burada aradığın cevabı bulamayacaksın "arabanı servise bir göster" demem sana bu kadar dokunduysa senden hiçbirşey olmaz arkadaşım. Terbiyeni takın öyle "..kim"li falanda konuşma. Çocukluğuna veriyorum. Araban senin istediğini yaparsın istersen benzin dök yak beni hiç mi hiç ilgillendirmez. Burada bu olayı büyütmenin çocukça ve cahilce yazışmanın bir anlamı yok. İki üç kez baba arabası sürüyorsunuz diye bir yerlerinin kalkmasının bir manası yok. Hade sana o kalkık hayatında başarılar.

wolkanku
16-07-2006, 14:57
şükür kurtarana ohh be gitti topicten son mesajiydi heralde

Abdülkadir ALTUNPUL
16-07-2006, 19:55
Arkadaşim Benim Tavsiyem Aracini Dinlemek Istediğin Radyonun çekmediği Bir Yere Park Et.seninkinin Yaninada Bi Yakinin Aracini Park Et(ama Farkli Marka Ve Model Olsun) Sirayla Aç Kurcala Eğer Ikisindede Benzer Sorunlar Varsa Yapicak Bişey Yok.ama Eğer Seninkinde Bi Anormallik Varsa Bence Aç Radyonu Tek Tek Ayarlarini Hiç Bikmadan Gözden Geçir.hatta Derimki Al Eline Kullanim Klavuzunu Orda Radyo Teyp Ile Ilgili Türkçe Ayrintili Açiklamalar Var.tek Tek Oku Mutlaka Sana Yardimci Olucak Bişey Vardir.
Eğer Gene Olmazsa Git Aksesuarcidan Bi Anten Al Dene.

Ki Bence Sorun Antende Veya Radyo Ayarlarinda Dir.
Zaten Her Alfa Da Benzer Sorun Olsa Mutlaka Duyulurdu.
Kolay Gelsin

wolkanku
16-07-2006, 20:59
Arkadaşim Benim Tavsiyem Aracini Dinlemek Istediğin Radyonun çekmediği Bir Yere Park Et.seninkinin Yaninada Bi Yakinin Aracini Park Et(ama Farkli Marka Ve Model Olsun) Sirayla Aç Kurcala Eğer Ikisindede Benzer Sorunlar Varsa Yapicak Bişey Yok.ama Eğer Seninkinde Bi Anormallik Varsa Bence Aç Radyonu Tek Tek Ayarlarini Hiç Bikmadan Gözden Geçir.hatta Derimki Al Eline Kullanim Klavuzunu Orda Radyo Teyp Ile Ilgili Türkçe Ayrintili Açiklamalar Var.tek Tek Oku Mutlaka Sana Yardimci Olucak Bişey Vardir.
Eğer Gene Olmazsa Git Aksesuarcidan Bi Anten Al Dene.

Ki Bence Sorun Antende Veya Radyo Ayarlarinda Dir.
Zaten Her Alfa Da Benzer Sorun Olsa Mutlaka Duyulurdu.
Kolay Gelsin

oh be kardeşim...hala böyle insanlar var demekki insanin ne demek istediğini anlayan...teşekkürler abdülkadir tavsiye için maksat yazmak olsun diye yazilan saçma sapan şeylerden ziyade senin şu mesajin beni o kadar mutlu etti ki...tekrar teşekkürler bi 156 li arkadaşim olsun denicem bu dediğini =)

Abdülkadir ALTUNPUL
16-07-2006, 21:38
oh be kardeşim...hala böyle insanlar var demekki insanin ne demek istediğini anlayan...teşekkürler abdülkadir tavsiye için maksat yazmak olsun diye yazilan saçma sapan şeylerden ziyade senin şu mesajin beni o kadar mutlu etti ki...tekrar teşekkürler bi 156 li arkadaşim olsun denicem bu dediğini =)
SENDE SAĞOLASIN ARKADAŞIM BENDE SENIN GİBİ SAÇMA SAPAN YAZILAN ŞEYLERE ÇOK SİNİR OLUYORUM HATTA GEÇENLERDE TEKRAR BAŞIMA GELDİ.
OYLE CEVAPLAR GELİYOKİ ADAM DİREK SERVİSE GİTTİNMİ DİYO YA ALLAH AŞKINA BİZ SERVİSE GİTMİCEK KADAR VEYA GİTMEYİ AKIL ETMİYCEK KADAR APTALMIYIZ.MAKSAT DEDİĞİN GİBİ BİLGİ TOPLAYIP KENDİMİZE BİR ÇÖZÜM YOLU ÇİZMEK AMA HERKES BİZİM GİBİ DÜŞÜNMÜYOR.

BU ARADA HEM BAŞKA BİR 156 İLE DENEYİP HEMDE FARKLI MARKA/MODEL BİR ARAÇ İLE DENERSEN DAHA SAĞLIKLI DÜŞÜNEBİLİRSİN...

KENDİNE İYİ BAK...