PDA

'Full Versiyon'a Bak : ABS Golf mk2 ?

10ur_K
08-05-2006, 23:11
herkese merhaba cok kisa bir zaman icinde golf iki almayi dusunuyorum ve bu arabada ABS VAR mi YOK mu?:kararsiz: bunu ogrenmek istiyorum babamla suanda kullandigim araba konusunda bazi konularda anlasamadigimiz icin bu arabayi bu haliyle babama birakip golf iki almayi dusunuyorum ama lutfen bana yardimci olun bu golf mk2 kasada abs var mi yok mu?simdiden tesekkurler...
saygilar

ahmet-c2
10-05-2006, 16:50
golf mkII lerde abs 1987 den itibaren opsiyonel olarak sunulmaya başlandı.( gti ve gt modellerinde, g60 lar sanırım türkiyeye gelmedi )
standart donanıma geçmesi mkIII zamanında.
golf mkII leri pek iyi bilmiyorum ama fren sistemini inceleterek abs olup olmadığını öğrenmen en kesin çözüm olur.

Hilmi A.
10-05-2006, 17:15
valla vr6 da var ama normalinde varmı yokmu bilmiorum

fatihcan
08-01-2007, 23:43
selamlar
hangi araba olursa olsun bir araçta abs var mı yok mu anlamak için 30-40 km/s
hizla giderken boş bir alanda aniden firene kökleyiniz (tüm gücünüzle basınız) eger tekerleri kitleyecek kadar basabilirseniz fren pedalı ayagınıza tık tık vuruyorsa veya tık tık tık sesini duyuyorsanız arabada abs vardır abs fren esnasında arabanın direksiyon hakimiyetini korur ve arabanın fren mesafesini kısaltır (kaymaya göre)

gerçek budur
arabanın orjinalinde olsada arızalı veya sökülmüş çalışmayan bir abs abs siz arabadan daha kötüdür
:opa: